Skip to main content

Peggy Heller

Mobile Menu Toggle

Bell Schedules

TK/Kinder Bell Schedule
TK/Kinder Bell Schedule PLEASE NOTE: We no longer have early dismissal on Wednesday. The days students WILL be dismissed early are as followed- August 15, 2018; December 20, 2018; June 7, 2019 and during conference week at 1:10.
Description / Period Start Time End Time Length
School Starts 7:55 AM
Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Lunch 10:50 AM 11:50 AM 60 min
Recess 1:05 PM 1:25 PM 20 min
Dismissal 2:25 PM
First-Third Grade Bell Schedule PLEASE NOTE: We no longer have early dismissal on Wednesday. The days students WILL be dismissed early are as followed- August 15, 2018; December 20, 2018; June 7, 2019 and during conference week at 1:10.
Description / Period Start Time End Time Length
School Starts 7:55 AM
Recess 10:15 AM 10:30 AM 15 min
Lunch 11:20 AM 12:15 PM 55 min
Recess 1:10 PM 1:25 PM 15 min
Dismissal 2:25 PM
Fourth-Sixth Grade Bell Schedule PLEASE NOTE: We no longer have early dismissal on Wednesday. The days students WILL be dismissed early are as followed- August 15, 2018; December 20, 2018; June 7, 2019 and during conference week at 1:10.
Description / Period Start Time End Time Length
School Starts 7:55 AM
Recess 10:30 AM 10:45 AM 15 min
Lunch 12:15 PM 1:05 PM 50 min
Dismissal 2:25 PM
Junior High Bell Schedule(Regular Day)
Description / Period Start Time End Time Length
1ST PERIOD 7:55 AM 8:51 AM 56 min
PASSING PERIOD 8:53 AM 8:55 AM 2 min
2ND PERIOD 8:55 AM 9:47 AM 52 min
PASSING PERIOD 9:47 AM 9:49 AM 2 min
3RD PERIOD 9:49 AM 10:41 AM 52 min
PASSING PERIOD 10:41 AM 10:43 AM 2 min
4TH PERIOD 10:43 AM 11:35 AM 52 min
LUNCH 11:35 AM 12:20 PM 45 min
PASSING PERIOD 12:20 PM 12:22 PM 2 min
5TH PERIOD 12:22 PM 12:52 PM 30 min
PASSING PERIOD 12:52 PM 12:54 PM 2 min
6TH PERIOD 12:54 PM 1:46 PM 52 min
PASSING PERIOD 1:46 PM 1:48 PM 2 min
7TH PERIOD 1:48 PM 2:40 PM 52 min
Junior High Bell Schedule(Rally A)
Description / Period Start Time End Time Length
1ST PERIOD 7:55 AM 8:50 AM 55 min
PASSING PERIOD 8:50 AM 8:52 AM 2 min
2ND PERIOD 8:52 AM 9:40 AM 48 min
PASSING PERIOD 9:40 AM 9:42 AM 2 min
3RD PERIOD 9:42 AM 10:30 AM 48 min
PASSING PERIOD 10:30 AM 10:32 AM 2 min
4TH PERIOD 10:32 AM 11:20 AM 48 min
LUNCH 11:20 AM 12:05 PM 45 min
PASSING PERIOD 12:05 PM 12:07 PM 2 min
6TH PERIOD 12:07 PM 12:55 PM 48 min
PASSING PERIOD 12:55 PM 12:57 PM 2 min
7TH PERIOD 12:57 PM 1:45 PM 48 min
PASSING PERIOD 1:45 PM 1:47 PM 2 min
RALLY 1:47 PM 2:38 PM 51 min
PASSING PERIOD 2:38 PM 2:40 PM 2 min
Junior High Bell Schedule(Rally B)
Description / Period Start Time End Time Length
RALLY 7:55 AM 8:50 AM 55 min
PASSING PERIOD 8:50 AM 8:52 AM 2 min
1ST PERIOD 8:52 AM 9:40 AM 48 min
PASSING PERIOD 9:40 AM 9:42 AM 2 min
2ND PERIOD 9:42 AM 10:30 AM 48 min
PASSING PERIOD 10:30 AM 10:32 AM 2 min
3RD PERIOD 10:32 AM 11:20 AM 48 min
LUNCH 11:20 AM 12:05 PM 45 min
PASSING PERIOD 12:05 PM 12:07 PM 2 min
4TH PERIOD 12:07 PM 12:55 PM 48 min
PASSING PERIOD 12:55 PM 12:57 PM 2 min
6TH PERIOD 12:57 PM 1:45 PM 48 min
PASSING PERIOD 1:45 PM 1:47 PM 2 min
7TH PERIOD 1:47 PM 2:38 PM 51 min
PASSING PERIOD 2:38 PM 2:40 PM 2 min
Junior High Early Release Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1ST PERIOD 7:55 AM 8:45 AM 50 min
PASSING PERIOD 8:45 AM 8:47 AM 2 min
2ND PERIOD 8:47 AM 9:33 AM 46 min
PASSING PERIOD 9:33 AM 9:35 AM 2 min
3RD PERIOD 9:35 AM 10:21 AM 46 min
PASSING PERIOD 10:21 AM 10:23 AM 2 min
4TH PERIOD 10:23 AM 11:09 AM 46 min
LUNCH 11:09 AM 11:54 AM 45 min
PASSING PERIOD 11:54 AM 11:56 AM 2 min
6TH PERIOD 11:56 AM 12:42 PM 46 min
PASSING PERIOD 12:42 PM 12:44 PM 2 min
7TH PERIOD 12:44 PM 1:30 PM 46 min
Junior High Wednesday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
PASSING PERIO 7:55 AM 8:10 AM 15 min
1ST PERIOD 8:10 AM 9:01 AM 51 min
PASSING PERIOD 9:01 AM 9:03 AM 2 min
2ND PERIOD 9:03 AM 9:53 AM 50 min
PASSING PERIOD 9:53 AM 9:55 AM 2 min
3RD PERIOD 9:55 AM 10:45 AM 50 min
PASSING PERIOD 10:45 AM 10:47 AM 2 min
4TH PERIOD 10:47 AM 11:37 AM 50 min
PASSING PERIOD 11:37 AM 11:39 AM 2 min
LUNCH 11:39 AM 12:24 PM 45 min
PASSING PERIOD 12:24 PM 12:26 PM 2 min
5TH PERIOD 12:26 PM 12:56 PM 30 min
PASSING PERIOD 12:56 PM 12:58 PM 2 min
6TH PERIOD 12:58 PM 1:48 PM 50 min
PASSING PERIOD 1:48 PM 1:50 PM 2 min
7TH PERIOD 1:50 PM 2:40 PM 50 min
Junior High Bell Schedule(Minimum Day)
Description / Period Start Time End Time Length
PASSING PERIOD 7:55 AM 8:10 AM 15 min
1ST PERIOD 8:10 AM 8:58 AM 48 min
PASSING PERIOD 8:58 AM 9:00 AM 2 min
2ND PERIOD 9:00 AM 9:43 AM 43 min
PASSING PERIOD 9:43 AM 9:45 AM 2 min
3RD PERIOD 9:45 AM 10:28 AM 43 min
PASSING PERIOD 10:28 AM 10:30 AM 2 min
4TH PERIOD 10:30 AM 11:13 AM 43 min
PASSING PERIOD 11:13 AM 11:15 AM 2 min
LUNCH 11:15 AM 12:00 PM 45 min
PASSING PERIOD 12:00 PM 12:02 PM 2 min
6TH PERIOD 12:02 PM 12:45 PM 43 min
PASSING PERIOD 12:45 PM 12:47 PM 2 min
7TH PERIOD 12:47 PM 1:30 PM 43 min